Studio Blanko

Ripaus luksusta arkeesi

Studio Blanko Hair lounge                                   by sonja sanchez

Tervetuloa nauttimaan hyvästä palvelusta designkampaamo Studio Blankoon! Meillä arki unohtuu ja käyntisi on kokonaisvaltaisen nautinnollinen. Kaikki alkaa tietysti taidolla ja tyylillä toteutetuista hiuksista – Blankossa et saa liukuhihnatyötä, vaan jokainen työ on varta vasten Sinun parhaita puoliasi korostaen räätälöity. Meillä käsityö on arvossaan ja haluammekin korostaa työssämme korkeaa laatua, olipa tyylisi millainen tahansa. Hillityn tyylikästä tai rohkeita linjoja – kerro ja me toteutamme toiveesi!

Maistuisiko ripaus luksusta?

 

”Beauty is a sign of intelligence.”
– Andy Warhol

 

Tiimi

Blankoa luotsaa kansainvälisen Pivot Point -tutkinnon vuonna 2011 suorittanut hiusmuotoilija Sonja Sanchez. Blankossa teemme työtä tunteella ja asiakkaalle omistautuvalla otteella. Meillä on näkemystä ja ajankohtaisia ideoita. Kouluttaudumme tiheään ja haemme uusia ideoita iloksesi myös maailmalta.

IMG_5599

 

Haluamme, että viihdyt ja teemme parhaamme, että käyntisi olisi miellyttävä. Liiketilassa on tehokas viilentävä ilmastointi ja olemme tupakoimattomia. Työskentelemme markkinoiden laadukkaimmilla ammattituotteilla ja -tarvikkeilla. Palvelun vaikutusajalla voit nauttia juotavaa vaihtuvasta menustamme. Jos sinulla on kosmetiikka-allergioita tai erityistoiveita palveluihimme liittyen, kuulemme siitä mielellämme.